KyraCoacht
Ik ben Kyra Stefels (1973), de vrouw achter KyraCoacht.

Wat kunnen mensen bij mij verwachten? Open en eerlijke communicatie, een vriendelijke omgeving, een doelgerichte insteek en een concreet resultaat.

Ik ben werkzaam geweest bij verschillende grote internationale bedrijven onder meer als accountmanager en ondersteunend aan de directie. Uitdagende, drukke banen met alles wat daarbij hoort. ​

Het herkennen van stress, het zien van de knelpunten en het helpen verbeteren van de persoonlijke effectiviteit in combinatie met het brengen van meer balans zijn de insteek van mijn coachingstrajecten. Mijn aanpak is gericht op het totaalplaatje: concrete doelstellingen gecombineerd met een persoonlijke aanpak zorgen voor een succesvol traject voor alle partijen. We integreren persoonlijk en zakelijk, binnen en buiten. 

Om een zo volledig mogelijk aanbod te creëren, heb ik de 3-jarige opleiding tot coach bij Phoenix Opleidingen in Utrecht doorlopen en een aantal aanvullende leergangen. ​Ik ben aangesloten bij de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen te Utrecht en werk volgens de Ethische Code van Phoenix Opleidingen.